Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2410552100 Ώρες λειτουργίας 9πμ - 7μμ και Σάββατο 9πμ - 2μμ

Καλαθι Αγορων

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Κατηγορίες


Τι είναι το G-Room Credits;
Η υπηρεσία G-Room Credits είναι η επιβράβευση των αγορών σας από το G-Room.gr. Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο G-Room.gr έχετε την δυνατότητα να κερδίζετε G-Room Credits.
1 G-Room Credit = 1 Ευρώ. Περισσότερες αγορές στο κατάστημά μας περισσότερα κέρδη.

Πως μπορώ να αποκτήσω G-Room Credits;
Για να αποκτήσετε G-Room Credits απαραίτητη προυπόθεση είναι η δημιουργία λογαριασμού στο G-Room.gr. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο G-Room.gr η υπηρεσία G-Room Credits έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα.

Πώς μαζεύω Credits & τι κερδίζω;
Σε κάθε σελίδα παρουσίασης των προιόντων μας, αναφέρεται ο αριθμός των Credits που θα κερδίσετε με την αγορά τους! Ο αριθμός των Credits που αντιστοιχεί σε κάθε προϊόν ενδέχεται να μεταβάλλεται ανά περιόδους.

Πώς μπορώ να δω πόσα G-Room Credits έχω;
Εύκολα αφού πρώτα πραγματοποιήσετε Είσοδο στο Λογαριασμό σας, στην επιλογή "Οι πόντοι ανταμοιβής σας" που εμφανίζεται δεξιά στο μενού επιλογών.
Για την είσοδο στο Λογαριασμό σας πατήστε εδώ.

Πως εξαργυρώνω τα G-Room Credits;
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα G-Room Credits με δύο τρόπους.
Είτε στη σελίδα παραγγελίας, όπου θα εμφανιστεί ένα επιπλέον πεδίο πάνω από την αποδοχή των όρων χρήσης με την ονομασία "Χρήση Πόντων Ανταμοιβής" μέσα στο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσους θέλετε από τους πόντους ανταμοιβής που διαθέτετε, είτε στο καλάθι αγορών σας όπου επίσης εμφανίζεται το πεδίο "Χρήση Πόντων Ανταμοιβής".

Αν στην παραγγελία μου η αξία των προϊόντων είναι μικρότερη της αξίας των Credits που έχω τι γίνεται;
Εάν το ύψος της αγοράς σας είναι μικρότερο της αξίας των Credits που έχετε, το υπόλοιπο Credits θα παραμείνει ενεργό για την επόμενη αγορά σας.

Μπορώ να εξαργυρώσω τα Credits μου την ίδια στιγμή που θα συμπληρωθούν;
Όχι στην ίδια αγορά αλλά στην αμέσως επόμενη και εφόσον έχετε παραλάβει τα προϊόντα για τα οποία λάβατε τους πόντους σας.

Μπορούν τα μεταφορικά να καλυφθούν από Credits που έχω;
Όχι δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν τα μεταφορικά. Τα G-Room Credits χρησιμοποιούνται μόνο για αγορά προϊόντων!

Πότε εμφανίζονται τα νέα Credits στο λογαριασμό μου;
Όλα τα νεά Credits που κερδίζετε εμφανίζονται και είναι ενεργά στο Λογαριασμό σας μόλις ενημερωθεί το σύστημά μας μέσω του συστήματος της Γενικής Ταχυδρομικής, ότι λάβατε την παραγγελία σας.

Μέχρι πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω τους πόντους μου;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, για αγορές είτε από το φυσικό είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέχρι τις 31/12/2017.

Εξυπηρέτηση πελατών
Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στην εξυπηρέτηση πελατών στο e-mail: sales@g-room.gr Εναλλακτικά, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2410552100
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση: Δευτέρα ως Σάββατο 09:00-14:00 .